Starity

Klippremier: Jonne Aaron – Yksin

2014. október 03. 14:02   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn Negative frontembereként elhíresült énekes egy új dal kíséretében jelentette be, hogy hamarosan újabb lemezzel lepi meg rajongóit.

hirdetés
Klippremier: Jonne Aaron – Yksin

Bár a Negative utoljára 2010-ben adott ki lemezt, úgy tűnik, hiába ígérgették a visszatérést, a rajongóknak továbbra is várniuk kell. A frontember, Jonne Aaron még 2011 végén elkezdte „hanyagolni” az életét jelentő zenekarát egészségügyi és magánéleti problémák miatt – perforált vakbéllel került kórházba, barátnője, akivel akkor kilenc éve alkottak egy párt, szakított vele, zenekara gitárosa egyik napról a másikra szó nélkül lépett ki a zenekarból, majd szeretett nagymamája is távozott az élők sorából.

Közel egy évvel később, 2012 októberében hallatott magáról újra, amikor számos neves finn művész társaságában ő is feltűnt a Vain elämää című zenés valóságshow-ban. A műsor befejeztével együtt egy kisebb turnéba kezdtek Finnországon belül. Ezt követően támadt az az ötlete, hogy a Negative mellett szólókarrierbe kezd.

2013 áprilisában adta ki első albumát Onnen Vuodet címmel, most pedig, alig hogy véget ért első szóló turnéja, egy héttel ezelőtt a Facebookon keresztül osztotta meg rajongóival a jó hírt, miszerint máris második lemezének kiadására készül. A Risteyksessä című album október 31-én kerül majd a boltok polcaira, valamint legelső kislemezes dalát, és az ahhoz készült videót is megosztotta rajongóival.

Az Yksin (Egyedül) címet viselő dalhoz készült kisfilm a fényképész és filmrendező, Ville Juurikkala munkája. A dalban – Jonne eddigi dalszövegeit elnézve nem meglepő módon – ismételten a viszonzatlan, reménytelen szerelem áll középpontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek