Starity

Összeházasodott Alexis Bledel és Vincent Kartheiser

2014. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusban titokban oltár elé állt a Szívek szállodájából ismert színésznő és a Mad Men - Reklámőrültek sztárja.

hirdetés
Összeházasodott Alexis Bledel és Vincent Kartheiser
Fotó: Jeff Vespa/WireImage

Az Us Weeklynek adott ki hivatalos közleményt a minap Alexis Bledel szóvivője, melyből kiderült, hogy a 32 éves színésznő a legnagyobb titokban hozzáment vőlegényéhez, Vincent Kartheiserhez. Az esküvőre még júniusban került sor a kaliforniai Ojaiban.

„Kicsi és szűk körű családi összejövetel volt. Valami nyugodt és gyönyörű dolgot szerettek volna. Ojai volt erre a tökéletes helyszín” - árulta el egy névtelen forrás szintén a magazinnak.

A páros 2012 elején kezdett randizgatni, majd tavaly márciusban a 35 éves színész feltette a nagy kérdést is Alexis számára, amire ő természetesen igennel felelt.

„Őszintén szólva, remekül passzolnak. Mindketten nagyon földhöz ragadottak, felelősségteljesek és erős családi kötelékük van. És mindketten emberemlékezet óta színészkednek, ami különleges személyiséget hoz magával” – árulta el a Mad Men készítője, Matthew Weiner áprilisban a Vulture-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek