Starity

Apai örömök elé néz a Másnaposok sztárja

2014. január 18. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bartha és felesége bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. A Másnaposok sztárja izgatottan várja gyermeke születését.

hirdetés
Apai örömök elé néz a Másnaposok sztárja

Nemrég kiderült, hogy csendes körülmények között Justin Bartha elvette fitneszedző barátnőjét, Lia Smitht, akivel a Hawaii-szigeteken kelt egybe, 2014. január 4-én. A ceremóniára csak a közeli barátok és a család volt hivatalos.

Miután megosztották örömüket, hogy egymás mellett töltenék hátralevő életüket, újabb hírrel rukkoltak elő – Justin és felesége első közös gyermeküket várják. A rajongók örülnek, hogy Justin végre elkötelezte magát, és várják már, hogy kiderüljön, a kisbaba fiú vagy lány lesz-e.

Justin és Lia esküvőjén részt vett Jesse Eisenberg, Reese Witherspoon és férje, Jim Toth – aki egyben Justin ügynöke –, és ugyancsak a Másnaposok című filmből ismert Ken Jeong. Lia és Justin a tavalyi év januárjában ismerkedtek meg, májusban pedig a sármos színész megkérte barátnője kezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek