Starity

Megjelent a Bullet For My Valentine új dala

2013. november 22. 17:05   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a walesi metal együttes legújabb dala, amely stílusában az együttes régebbi dalaira emlékeztet.

hirdetés
Megjelent a Bullet For My Valentine új dala

A Bullet For My Valentine legutóbbi albuma, amely a Temper Temper címet kapta, idén februárban jelent meg, ám nem aratott akkora sikert, mint elődjei. A legtöbb rajongónak nem nyerte el a tetszését, a kritikusok közül pedig talán csak a Loudwire magazin szerkesztői írtak róla pozitív véleményt.

Bár az együttes jelenleg turnézik, pár napja, november 19-én megjelent legújabb daluk, amely a Raising Hell címet kapta, stílusa az együttes korábbi dalait idézi.

„A dal több, mint egy lépés vissza az első két albumunk felé – mondta legújabb szerzeményükről az együttes frontembere, Matt Tuck a Billboardnak. – Mindig is szerettünk változtatni a dalaink stílusán. Ha nem így lenne, mi is, és a rajongónk is unnák a dolgot. A rocktörténelem összes nagy bandája változott az albumjaik között – mint például a Metallica. Minden albumuk más, és mégis ők a legjobb metal banda! Mi is mindig változni akarunk, új szintre emelkedni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek