Starity

A Big Time Rush tagjai kiközösített rajongójuknál jártak

2013. szeptember 21. 11:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Time Rush-os srácok imádják a rajongóikat, így nem volt kérdés, hogy meglátogatják kiközösített fanjukat.

hirdetés
A Big Time Rush tagjai kiközösített rajongójuknál jártak

Nemrég a Big Time Rush egy olyan levelet kapott, melyben egy kisfiú kéri meg őket, hogy látogassák meg túlsúlyos és kiközösített testvérét. Természetesen nem volt kérdés, hogy a srácok időt fognak szakítani a kislányra.

Ryan Suffern 8 éves és egy ikerpár egyik tagja. Testvére, Amber túlsúlyos és kiközösített – a Mikulásnak írt levelében azt kérte, hozza el nekik a BTR-t karácsonyra.

„Szerettem volna egy távirányítós autót és helikoptert, de már nem akarom. A gyerekek az iskolában bántják Ambert, és ez nem fair, mert ő nem csinált semmit, és ez feldühít. Lehetne, hogy hamarabb küldd el az ajándékot? Megkérnéd a Big Time Rusht, hogy jöjjenek el Amber szülinapi bulijára? [...] Anya csinálja a legjobb szülinapi bulikat, te is jöhetsz, ha akarsz.”

Ambert napi szinten bántják az iskolában és csúfolják, ami ellen a tanárok nem tesznek semmit. A gyerekek anyukája egyedül neveli őket és közben részmunkaidős asszisztensként dolgozik. Az édesanya elmondta, kislánya egyszer azt mondta neki, szeretne halálos beteg lenni, hogy lefogyjon.

Karen reméli, hogy fia levele rávilágít arra, milyen rossz, amikor valakit megfélemlítenek.

A srácok eleget tettek a kérésnek és meglátogatták Ambert, aki sírt a boldogságtól. Ajándékokat vittek nekik, és rengeteg jó tanáccsal látták el és bátorították. Egy jelenlévő elmondta, hogy a banda tagjai mind elmondták Ambernek, hogy szerintük ő az egyik leggyönyörűbb kislány, akit láttak és szerintük úgy tökéletes, ahogy van, nem kell mások elismerése ahhoz,hogy jól érezze magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek