Starity

Justin Bieber felültette londoni rajongóit

2013. március 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber ahelyett, hogy kifelé mászna a gödörből, amelybe az utóbbi hetekben csúszott, úgy tűnik, még lejjebb ássa magát. Habár rajongói és exe, Selena is aggódik érte, a tinisztár mégsem képes felnőttként viselkedni – erről árulkodik a tegnapi, londoni koncertjén tanúsított viselkedése is.

hirdetés
Justin Bieber felültette londoni rajongóit

Justin mostanság egyre csak halmozza a buta cselekedeteket, vegyük példának nevetséges új tetoválásait, vagy éppen ízlésesnek nem éppen mondható ruházatait, amelyekben az utcán mutatkozik. A rajongói megoszlanak a véleményüket illetően a viselkedéséről, ám mégis aggodalomra adhat okot, hogy Biebert a legcsekélyebb módon sem érdekli, hogy ki mit gondol róla, ehelyett még tetézi is a helyzetet.

Az i-re a pont talán tegnap este kerülhetett fel, amikor is a fél nyolcra, a londoni O2 Arénában meghirdetett koncertjéről több mint két órát késett, majd azt 15 percben le is rendezte. Persze, a csalódott rajongói mellett a dühös szülőkkel is szembe kell nézzen, akik igencsak felháborodtak. A koncertre egyébként 5 és 20 éves kor között kelt el a legtöbb jegy, az egyik szülő például a Sky Newsnak mondta el, hogy 5 és 16 éves lányaival érkezett a koncertre, a jegyek fejenként 70 fontba kerültek, illetve erre jött még a vonatköltség és további 100 font kiadás, amelyet a koncerthelyszínen költöttek el. Ötéves lánya sírt, és szomorú volt, míg nagyobbik csemetéje édesanyjával együtt igen dühös volt, mert úgy érzik, felültették őket. Egy másik szülő 300 fontos kárról beszél, illetve további csalódott gyerekekről.

Később Justin bocsánatot kért megsértett rajongóitól egy Twitter-üzenet során: „Erre nincs kifogás, tehát sajnálom, ha miattam dühösek voltatok. Ugyanakkor remek show volt, büszke vagyok rá. Tisztelem a rajongóim, és sosem volt olyan szándékom, hogy cserben hagyjam őket.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek