Starity

Platinalemez lett a Glad You Came

2012. március 15. 10:10   |   Szerző: emogochy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wanted a minap jelentette be a Twitteren a nagyszerű hírt, miszerint ötödik kislemezükből platinalemez lett.

hirdetés
Platinalemez lett a Glad You Came

A The Wanted ötödik klipje – ami a Glad You Came címet viseli – nagy népszerűségnek örvend az elmúlt időben. A brit fiúk mostanában egyre több időt töltenek az USA-ban, ahol az embereknek nagyon megtetszett az említett daluk.

De a fülbemászó dallam és az ibizai hangulat nemcsak az amerikaiakat, hanem a világon szinte mindenkit magával ragadott. Vannak olyan országok, ahol még mindig (nyár eleje óta) a top 5 dalok között szerepel a chart listákon. Ide tartozik a Billboard-lista is, ahol jelenleg a 4. helyen áll, de ez a holnapi nap folyamán meg is változhat, hiszen a fiúk nemrég bejelentették a Twitteren, hogy a Glad You Came című kislemezük platinalemez lett!

Emellett a hír mellett még azt is bejelentették, hogy elkészült az USA-ban kiadott albumuk borítója. Pár napja ért véget a The Code nevű, az Egyesült Királyságban végbe menő turnéjuk, ami a világ legelső olyan koncertsorozata, amit digitálisan is el lehetett érni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek