Starity

Perbe foghatják Céline Diont

2012. március 03. 09:09   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic betétdalának énekesnőjét könnnyen perbe foghatják, hiszen nem tudja teljesiteni a Las Vegas-i Ceasars Palace-szal való szerződését.

hirdetés
Perbe foghatják Céline Diont

A Titanic című film talán mindenidők egyik legromantikusabb filmjei közé tartozik. James Cameron alkotása 3D-ben újra látható lesz a filmvásznakon, és ezzel Céline Dion is rivaldafényben tündökölhet.

Az énekesnőt 3 évre szerződtette a Las Vegas-i Ceasars Palace. Egy nagy színpadi show-t terveznek, melyben Céline 31 zenésszel együtt énekelné a nagy sikerű My heart will go on-dalt. Azonban a Titanic hangja hangszálgyulladás miatt kénytelen volt lemondani az első show-kat, ami a szervezőknek komoly veszteséget jelent. Orvosa nyolc hét „némaságra” itélte a dívát, de Dion még ígyis csak júniusban állhat színpadra. A Ceasars Palace vezetőségét elég könnyen magára haragította Céline, és a több hónapos bevétel miatt akár perbe is foghatják.

Viszont a magyar érdeklődőknek nem kell Las Vegasig utazniuk, elég ha beülnek a moziba, és élvezik a filmet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek