Starity

Kit Harington Magyarországra jön

2011. december 11. 13:01   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kit Harington legújabb filmjének forgatása jövő márciusban kezdődik, és az előzetes híresztelések alapján a jelenetek nagy részét hazánkban rögzítik majd.

hirdetés
Kit Harington Magyarországra jön

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy a Warner Bros készülő új kalandfilmjének főszerepét végül a feltörekvő fiatal színész, Kit Harington kapta meg, kiütve ezzel a nyeregből nálánál híresebb pályatársait. A film jelenleg még Arthur és Lancelot címen fut, és a készítők tervei szerint modern feldolgozása lesz az eredeti legendának, egy igazi akciódús kalandfilmre számíthatunk.

Ezzel szinte egyidőben szárnyra keltek a híresztelések, miszerint David Dobkin hazánkban tervezi leforgatni művét, ami azt jelenti, hogy Kit Harington magyar rajongói már előre dörzsölhetik a kezüket örömükben. Kedvencük jövő márciusban Magyarországra jön, és itt tölt egy kis időt, amíg a forgatási munkálatok zajlanak.

Ugyanakkor nagy valószínűséggel velük tart majd az Oscar-díjas Marion Cotillard is, akinek Artúr király boszorkány féltestvérének szerepét szánják. Ennek tetejében megeshet, hogy Gary Oldman is csatlakozik a stábhoz, hiszen felajánlották neki a legendás és titokzatos varázsló, Merlin szerepét a szuperprodukcióban. Amennyiben mindez igaz, jövő márciusban valódi sztárdömping várható nálunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek