Starity

Megérkezett a Big Time Rush új klipje

2011. november 14. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat este végre megjelent a rajongók által várva várt Big Time Rush-klip, mely a Music Sounds Better With You címet kapta.

hirdetés
Megérkezett a Big Time Rush új klipje

A Big Time Rush-os fiúk fülig szerelmesek vadonatúj videoklipjükben, a Music Sounds Better With You-ban. A srácok hatalmas partit csapnak a kisfilmben, melyben egy csapat lány is szerepel (akik természetesen barátnőiket alakítják), akikkel megünneplik a szerelmet. A videóban egy közreműködő előadó is feltűnik az amerikai rapper, Mann személyében.

A Music Sounds Better With You-t a OneRepublic frontembere, Ryan Tedder és a Big Time Rush oszlopos tagja, James Maslow írta. A dal ezenkívül a srácok vadonatúj albumán, az Elevate-en is hallható lesz majd.

A Big Time Rush pedig rögtön az album megjelenése után lemezbemutató turnéra indul 2012-ben. Februárban a Las Vegas-i Planet Hollywoodban fognak fellépni, azt követően pedig a New York-i Radio City Music Hall színpadán lesznek láthatóak. Így a 2012-es év nem lesz unalmas a zenekar számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

klip új Time big rush Mann
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek