Starity

Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast

2011. augusztus 05. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato az Elle-nek adott interjújában elárulta, hogy nem Joe Jonas volt az oka érzelmi összeomlásának.

hirdetés
Demi Lovato nem hibáztatja Joe Jonast

Demi Lovato az Elle magazinnak adott interjút, melyben kifejtette, exbarátjának semmi köze nem volt az összeomlásához. Az énekesnő már ezelőtt is azt nyilatkozta, hálás Joe-nak a sok támogatásért, amit a nehéz időkben kapott tőle. Ennek ellenére rengetegen tarották a középső Jonas fivért Lovato rehabra vonulása okának, azonban Demi ebben a interjúban mindent véglegesen tisztáz.

A megszokott őszinteséggel beszélt arról a pillanatról, amikor eldöntötte, hogy rehabilitációs kezelésre szorul, mert elvesztette az uralmat a dolgok felett.

„Ha megütsz valakit egy repülőn, akkor már tényleg elég – mondta a lány, ezzel arra az incidensre utalva, amikor behúzott az egyik táncosának egy perui járat felszállására várva, a Jonas Brothersszel való turnéja alatt. – Úgy éreztem, elárult. Ez volt a mélypont.”

Azonban az ex-Disney-sztár azonnal felismerte cselekedete súlyát. „Rögtön ezután küldtem egy üzenetet az anyukámnak, amiben csak ennyi állt: Sajnálom!”

Ezenkívül Demi még azt is elárulta, hogy összetört a szíve, amikor Joe szakított vele, majd röviddel ezután Ashley Greene-nel kezdett járni, miközben még mindig együtt turnéztak, bár nem ez okozta a kiborulását. „Nem egy srácnak tudnám be az összeomlásomat. Rengeteg más dolog is történt velem akkoriban” – magyarázta a Skyscraper előadója, aki azt is hozzátette, hogy mióta kijött a rehabról, nem érintkezett a fiúval.

Bár Joe nyilvánvalóan megsértette Demit, és ő mélységesen sajnálja is a történteket, szerinte is sokkal komolyabb dolgok okozták azt, amin a lánynak keresztül kellett mennie, mint az, ahogyan bánt vele.

Talán tényleg mindenkinek el kell hinnie, hogy ez az igazság, mert nem akarhatjuk Demi valós küzdelmeit egy kicsinyes fiúproblémára visszavezetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek