Starity

Amber Chaney az Éhezők Viadalában

2011. május 31. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több részlet szivárog ki az Éhezők Viadalának forgatásáról, Amerikában már a fiatalok is egyre jobban érdeklődnek a sztori után.

hirdetés
Amber Chaney az Éhezők Viadalában

A múlt héten kezdődött az Éhezők Viadala filmadaptációjának forgatása, mely Suzanne Collins tollából származik, s a munkálatokat a sajtó máris percről percre nyomon követi.

A legújabb szereplő, akinek kiléte kiszivárgott, Amber Chiney, aki egy Avox-lányt alakít majd, Laviniát. A színésznőt beszélni nem hallhatjuk majd, hiszen a történet szerint a lavoxoknak kivágták a nyelvüket, majd rabszolgákká tették őket rendszerellenes felkelésük miatt. Amber karakterének fontos szerepe lesz, hiszen a Jennifer Lawrence által alakított Katniss megismeri benne gyermekkorának egy emlékképét – őt látta, amint elhurcolták – mielőtt belépne az arénába.

Talán nem meglepő a film iránti érdeklődés, hiszen a triológia első részének szereplői között máris sztárparádé van, elég például egy rövid pillantást vetnünk a nevekre: Woody Harrelson, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Leven Rambin vagy Liam Hemsworth.

A forgatásokkal várhatóan még ezen a nyáron elkészülnek, ám az utómunkálatokat figyelembe véve a tervezett bemutató 2012. március 23-án esedékes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek